fbpx

Limburg beveiliging: Bedrijven

Objectbeveiliging

Objectbeveiliger

Uw objecten, onze zorg. Vaak ’s nachts – maar soms ook overdag – is er niemand op uw fabrieksterrein, bouwplaats of bedrijventerrein aanwezig. Onze objectbeveiligers houden een oogje in het zeil, maken rondes door de

Zorgbeveiliging

De zorgbranche kenmerkt zich door persoonlijk, mensgericht contact. Het zorgt er wel voor dat veel zorginstellingen makkelijk toegankelijk zijn en daardoor ook sneller te maken krijgen met onveilige situaties.
Limburg Beveiliging | Altijd Paraat | Meer dan 25 jaar ervaring
Begeleiding

Begeleiding

Doordat het openbaar vervoer een knooppunt is voor vele passagiersstromen, hebben er de afgelopen jaren vele incidenten plaatsgevonden op en rondom stations. Naast camerabewaking- en politiebewaking, vormen onze medewerkers een welkome aanvulling op de beveiligingsmaatregelen.

Receptie diensten

Kampt u met een plots personeelstekort door vakanties-, verloven of ziekte? Weet dat onze medewerkers ook inzetbaar zijn als tijdelijke receptiemedewerkers, huismeesters of conciërges.
Receptie diensten

Winkel surveillance

Winkelsurveillance draagt bij aan het voorkomen van overvallen en diefstallen. Onze medewerkers houden een oogje in het zeil en zorgen ervoor dat ze gezien worden, om zo ongewenste situaties te ontmoedigen.

Rouw en uitvaart beveiliging

Limburg Beveiliging is er ook voor u tijdens moeilijke tijden wanneer u een dierbare verliest. Wij kunnen de onbeheerde woning van u en de overledene bewaken, maar ook vervelende situaties voorkomen tijdens de dienst zelf.

rouw en uitvaart beveiliging