fbpx

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Limburg Beveiliging, bestaande uit bekende merken Protectio, Virtus en Infinity, kan met iedere beveiligingsvraag aan de slag. Met meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingssector draagt Limburg Beveiliging zorg voor alle mogelijke beveiligingsvraagstukken.

Evenementen

28 jaar geleden begon Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging, als beveiliger. 

Na jaren ervaring richtte hij in 2013 Protectio op, zijn eigen beveiligingsbedrijf. Met het merk Protectio is Limburg Beveiliging vooral actief in de evenementenbeveiliging. 

We werken al jaren voor kleine en grote festivals, muziekevenementen, popconcerten en ga zo maar door: het is inmiddels dan ook echt ónze specialiteit. 

Naast evenementenbeveiliging is Protectio onder andere ook verantwoordelijk voor onze Horecabeveiliging  beveiliging op beurzen en congressen en de beveiliging van bedrijfsfeesten

Facilitair

3 jaar na de oprichting van Protectio vereiste een te beveiligen locatie in Valkenburg ook brandwachten, BHV’ers en EHBO’ers. Om ook deze diensten aan te kunnen bieden zag Infinity Services het licht. Deze facilitaire tak van sport is vandaag de dag een groot onderdeel van Limburg Beveiliging. Inmiddels beschikken we over ervaren brandwachten  EHBO’ers, BHV’ers en verkeersregelaars die in samenwerking met de twee andere merken alle beveiligingsvraagstukken kunnen beantwoorden. 

Bedrijven

De tak van sport die Limburg Beveiliging toen nog miste is de particuliere beveiliging  Onder de noemer Virtus werd dit in 2019 toegevoegd aan de te leveren diensten. 

Met Virtus is Limburg Beveiliging in staat om objecten te beveiligen  te beveiligen in de zorg  begeleiding te bieden in bijvoorbeeld het openbaar vervoer, bieden we winkelsurveillance  rouw- en uitvaart beveiliging en nog veel meer.

Onze medewerkers maken iedere dag de meest uiteenlopende opdrachten tot een veilig succes. Het maakt Limburg Beveiliging een plezier voor zowel medewerker als onze klanten! Zo staan onze medewerkers paraat voor bijvoorbeeld horecazaken, grote popconcerten, poppodia, overheidsinstellingen, zorginstellingen, winkels, festivals, objecten, nachtzaken en meer. Dat maakt werken bij Limburg Beveiliging altijd afwisselend!

Neem contact met ons op

Limburg Beveiliging | Altijd Paraat | Meer dan 25 jaar ervaring