fbpx
evenementenbeveiliging

De evenementenbeveiliging van Limburg Beveiliging op Op Dreef Festival

Limburg Beveiliging verzorgt al enkele jaren de evenementenbeveiliging op de showdagen van het Reuverse Op Dreef Festival.

Op Dreef Festival in Reuver, wat is het?

Op Dreef Festival is een intiem dancefestival met tienduizendbezoekers. Het wordt ieder jaar gehouden in het BillyBird Park Drakenrijk in Reuver. Een topfestival met een erg groot aanbod aan artiesten voor dit relatief kleine evenement!

Hoe kwam het contact tussen Op Dreef Festival en Limburg Beveiliging tot stand

Via een beveiliger van Limburg Beveiliging kwam Glenn Soentjens, een van de organisatoren van Op Dreef Festival, in contact met Paul. Het klikte direct. Het vertrouwde Limburgse gevoel dat Op Dreef Festival uit wil stralen, kwam volledig overeen met het gevoel dat Glenn kreeg tijdens het gesprek met Paul. Drie jaar later werken ze nog steeds samen.

Het belang van evenementenbeveiliging

Evenementen zijn momenten waarop grote groepen mensen tegelijk samenkomen. Dit kan natuurlijk in het slechtste geval voor onveilige situaties zorgen. Om de veiligheid van bezoekers, personeel en artiesten te garanderen, houden we een oogje in het zeil. Evenementenbeveiliging vinden we belangrijk bij Limburg Beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole, controle op verboden voorwerpen zoals wapens of drugs, het ingrijpen bij calamiteiten en het verlenen van EHBO. Goed georganiseerde evenementenbeveiliging zorgt voor een veilig gevoel. Er ontstaat niet te veel drukte op één plek, eventuele ruzies lopen niet uit de hand en er wordt adequaat gereageerd indien nodig. Limburg Beveiliging en Op Dreef Fesitval hebben goede samenwerking waar beide partijen al jaren dik tevreden over
zijn!

Over Limburg Beveiliging

Een kleine dertig jaar geleden begon Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging, als beveiliger. Hij richtte na een aantal jaar zijn eigen beveiligingsbedrijf Protectio op. Inmiddels werkt Protectio al jarenlang voor grote en kleine festivals, popconcerten, muziekevenementen, en nog veel meer.

Kort na de oprichting van Protectio ontstond er vraag naar brandwachten, BHV’ers en EHBO’ers. Met Infinity Services kon Paul ook voldoen aan deze vraag. De facilitaire tak van de beveiligingssector is inmiddels een groot onderdeel van Limburg Beveiliging.

De derde pijler van Limburg Beveiliging is Virtus. Met Virtus bedient Limburg Beveiliging de particuliere sector met onder andere objectbeveiliging, beveiliging in de zorg, begeleiding in het OV, winkelsurveillance, rouw- en uitvaart beveiliging en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden naar de evenementenbeveiliging van Limburg Beveiliging? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.