fbpx

Limburg Beveiliging; de veelzijdige beveiligingsdienst

Altijd paraat met woord en daad. Dat is Limburg Beveiliging. Je kunt met ieder beveiligingsvraagstuk bij ons terecht. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en dé drie bekende merken Protectio, Virtus en Infinity. Van evenementenbeveiliging, winkelsurveillance tot het beveiligen van objecten. Onze beveiligers staan dag én nacht voor je klaar. Ben je benieuwd wat we voor jou of je organisatie kunnen betekenen? Blijf lezen.

Facilitaire beveiliging – Infinity Services

Heb jij ondersteuning nodig op het gebied van facilitaire diensten? Dan helpen wij je graag vanuit Infintiy Services. Van ervaren EHBO’ers, brandwachten, BHV’ers tot verkeersregelaars. In geval van nood verlenen onze medewerkers eerste hulp en bij calamiteiten wordt er professioneel ingegrepen.

Infinity Services is opgericht om te kunnen ondersteunen in facilitaire diensten. Onze medewerkers zijn zelfs inzetbaar als tijdelijke receptiemedewerkers, conciërges of huismeesters. Dit voorkomt dat er binnen jouw bedrijf taken blijven liggen tijdens drukke periodes of onverwachte situaties.

Dankzij Infinity Services in combinatie met Protectio en Virtus gaat onze service veel verder dan ‘traditionele beveiliging’.

Evenementenbeveiliging – Protectio

Wil jij jouw evenement soepel én veilig laten verlopen? Dan helpen wij jou graag vanuit Protectio. Al in 2013 is Protectio opgericht met als focus; evenementenbeveiliging. We hebben dan ook veel ervaring in het soepel en veilig laten verlopen van evenementen. In combinatie met Infinity Services kunnen we zelfs een combinatie van beveiliging, EHBO en verkeersregelaars bieden. Samen maken we jouw evenement tot een veilig succes.

Maar dat is niet alles. Naast evenementenbeveiliging staan wij ook voor jou klaar op het gebied van horecabeveiliging en beveiliging op beurzen, congressen en bedrijfsfeesten.

Particuliere beveiliging – Virtus

Ook Virtus is onderdeel van Limburg Beveiliging. Virtus is gericht op particuliere beveiliging. Denk hierbij aan het beveiligen van objecten zoals een bouwplaats of een bedrijventerrein, winkelsurveillance en rouw- en uitvaart beveiliging. Maar ook zorgbeveiliging, in bijvoorbeeld een zorginstelling, hoort tot het takenpakket. Zo voorkomen wij diefstallen, medicijn ontvreemding of agressie van patiënten.

Kortom wij staan voor jou klaar in iedere situatie en in elke omgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw personeel én jouw klanten of patiënten zich te alle tijden veilig voelen.

Zeker met Limburg Beveiliging

Of je nu je evenement, winkel of horecazaak wil laten beveiligen. Bij Limburg Beveiliging ben je in goede handen. Onze collega’s zijn getraind om jouw beveiligingsvraagstuk probleemloos in te vullen. Met onze jarenlange ervaring en het totaalpakket dat we aanbieden maken we jouw opdracht tot een veilig succes. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Limburg Beveiliging is meer dan alleen beveiliging. Wij bieden het totaalpakket.