fbpx
beveiliging

The Event Management Group en Limburg Beveiliging zorgen samen voor een veilige Limburgse evenementenagenda

Limburg Beveiliging is trots. Al jarenlang werken we samen met The Event Management Group, een toonaangevende organisator van voornamelijk zakelijke evenementen in Limburg. Samen zorgen we voor een veilige Limburgse evenementenagenda.

Over The Event Management Group

The Event Management Group is opgericht in 2014 door Danny Keppels. Voornamelijk organiseert het bedrijf zakelijke evenementen en huwelijken op zes unieke locaties verspreid over Zuid- en Midden-Limburg. Inmiddels bestaat de groep uit Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn (NL), Landgoed de Schinvelder Hoeve (onder begeleiding van EMG)in Schinveld (NL), Rebelle Maastricht, de exclusieve evenementenlocatie in de voormalige Augustijnen Kerk aan de Kesselskade in Maastricht (NL), Kasteel Pietersheim (onder begeleiding van EMG)in Lanaken (BE), Stadbroekermolen in Sittard en vanaf 1 april de Groote Sociëteit in Maastricht.

Welke evenementen organiseert The Event Management Group?

Naast zakelijke evenement en huwelijken organiseert the Event Management Group ook sporadisch nightlife-evenementen, communies, babyborrels en sinds kort ook een geheel eigen concept genaamd ‘De Borrel’ i.s.m. met twee vrienden uit de event wereld. Bij het organiseren van evenementen neemt The Event Management Group alles van A tot Z uit handen, van de locatie en decoratie tot de artiesten en horeca. Ze doen er alles aan om een onvergetelijke beleving te creëren voor hun gasten.

Hoe ontstond de samenwerking tussen de twee bedrijven?

Danny leerde Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging, kennen toen hij een jaar of 17 was. Aan de deur van een van de vele kroegen die Maastricht lief is, kwam hij hem tegen. Vanaf dat moment zijn beide partijen elkaar niet meer uit het oog verloren. Doordat de twee altijd in contact zijn gebleven is Limburg Beveiliging al vanaf het eerste moment dé beveiliger van evenementen van The Event Management Group.

De samenwerking tussen Limburg Beveiliging en The Event Management Group

De samenwerking tussen The Event Management Group en Limburg Beveiliging is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Danny prijst Limburg Beveiliging vanwege zijn werkwijze en grote betrokkenheid bij het werk. ‘Door de jarenlange ervaring van Limburg Beveiliging in Maastricht en omstreken heeft het bedrijf veel kennis opgedaan. Het bedrijf heeft een grote deurbezetting en is al jaren betrokken bij de communicatie met gemeente en politie. Dat zie je écht terug in het werk.’

Limburg Beveiliging draagt bij aan de beleving

Bij een goede beleving van een evenement hoort het gevoel van zorgeloosheid. ‘Je wil lekker veilig op stap kunnen gaan.’ Limburg Beveiliging speelt een grote rol in de realisatie van dat gevoel. Ondanks dat er geen noemenswaardige calamiteiten hebben plaatsgevonden over de jaren, is de geruststelling die Limburg Beveiliging biedt goud waard. ‘Mocht er iets gebeuren, dan weet je zeker dat het áltijd opgelost kan worden.’

De werkwijze van Limburg Beveiliging

De werkwijze van Limburg Beveiliging is volgens The Event Management Group ontzettend goed. ‘Het is een hele fijne en betrokken partner.’ De betrokkenheid met de evenementen van The Event Management Group, maar ook met zijn eigen personeel zie je terug op de werkvloer. ‘Het is veel meer dan hier en daar zijn personeel inzetten, Paul weet door ervaring écht wat hij doet.’

De toekomstplannen van The Event Management Group

De plannen voor de toekomst van The Event Management Group zijn groot. Samen met Limburg Beveiliging zijn ze al een aantal jaren onderweg. Danny ziet de samenwerking in de toekomst rooskleurig in. The Event Management Group ambieert om te groeien, waardoor het Limburg Beveiliging als trouwe partner nog vaker in kan zetten. De twee bedrijven zullen zich samen blijven inzetten om evenementen in Maastricht en daarbuiten naar een hoger niveau te tillen.

Over Limburg Beveiliging

Een kleine dertig jaar geleden begon Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging, als beveiliger. Hij richtte na een aantal jaar zijn eigen beveiligingsbedrijf Protectio op. Inmiddels werkt Protectio al jarenlang voor grote en kleine festivals, popconcerten, zakelijke evenementen, muziekevenementen, en nog veel meer.

Kort na de oprichting van Protectio ontstond er vraag naar brandwachten, BHV’ers en EHBO’ers. Met Infinity Services kon Paul ook voldoen aan deze vraag. De facilitaire tak van de beveiligingssector is inmiddels een groot onderdeel van Limburg Beveiliging.

De derde pijler van Limburg Beveiliging is Virtus. Met Virtus bedient Limburg Beveiliging de particuliere sector met onder andere objectbeveiliging, beveiliging in de zorg, begeleiding in het OV, winkelsurveillance, rouw- en uitvaart beveiliging en nog veel meer.

Samen maken de drie pijlers Limburg Beveiliging. Een bedrijf dat iedere beveiligingsvraag aankan. Nieuwsgierig geworden naar Limburg Beveiliging? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.