fbpx

Iris en haar stage bij Limburg Beveiliging

Soms heb je door je thuissituatie minder tijd en minder mogelijkheden om een volledige werkweek of dag te draaien. Soms kan het voorkomen dat het gewoon nét niet helemaal uitkomt. Limburg Beveiliging kijkt specifiek naar jouw situatie, zodat ook jij verder komt. Lees in dit blog hoe Iris een passende en plezierige stageplek kreeg bij Limburg Beveiliging en daarna zelfs een vaste baan.

Over Iris

Iris begon een tijdje terug met haar stage bij Limburg Beveiliging. Het beviel zo goed dat ze sinds kort ook een baan heeft bij het bedrijf. Ze is pas 23 jaar oud en woont samen met haar partner Joël en zoontje Livio in het mooie Maastricht.

Op 20 jarige leeftijd werd Iris moeder van Livio. Ze was toen erg jong. Op het moment had ze een baan in de zorg, maar geen diploma. Toen Livio één jaar oud werd besloot ze: het roer moet om. Haar baan in de zorg zegde ze op om te beginnen aan een nieuwe uitdaging: beveiliger worden.

Via het NTI volgde ze thuis de opleiding MBO-beveiliger Niveau 2. Al een lange tijd leek Iris het interessant en uitdagend om beveiliger te worden. Normaal duurt de opleiding twee jaar, maar Iris besloot het thuis in haar eigen tempo te doen. Zo kon ze haar opleiding beter combineren met haar zoontje en haar partner.

Een stageplek bij Limburg Beveiliging

Tijdens haar opleiding tot beveiliger ging ze op zoek naar een stageplek. Heel lang heeft ze niet gezocht. Limburg Beveiliging gaf haar de kans om zichzelf verder te ontwikkelen en hield rekening met haar thuissituatie en met Livio.

‘Limburg Beveiliging heeft mij de kans gegeven om stage te lopen en mijzelf verder te ontwikkelen. Het fijne aan het bedrijf is dat ik altijd terecht kon met vragen over mijn opleiding, een stagebegeleider had waar ik altijd terecht kon als ik tegen zaken aanliep en ook waardeerde ik het enorm dat er rekening gehouden werd met mijn beschikbaarheid: met een klein kindje in huis en een partner die bij defensie werkt is dat namelijk soms knap lastig.  Limburg beveiliging houdt hier rekening mee en kijkt vooral wat voor mij wél mogelijk is.’

Mede dankzij alle hulp en de vele werkuren bij Limburg Beveiliging heeft Iris de opleiding tot beveiliger in maar één jaar afgerond. Nu is ze officieel in het bezit van een beveiligingspas en ook officieel werkzaam bij Limburg Beveiliging.

Over Limburg Beveiliging

Een kleine dertig jaar geleden begon Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging, als beveiliger. Hij richtte na een aantal jaar zijn eigen beveiligingsbedrijf Protectio op. Inmiddels werkt Protectio al jarenlang voor grote en kleine festivals, popconcerten, muziekevenementen, en nog veel meer.

Naast evenementenbeveiliging valt ook horecabeveiliging, beveiliging op beurzen en congressen en de beveiliging van bedrijfsfeesten onder de vleugels van Protectio.

Kort na de oprichting van Protectio ontstond er vraag naar brandwachten, BHV’ers en EHBO’ers. Met Infinity Services kon Paul ook voldoen aan deze vraag. De facilitaire tak van de beveiligingssector is inmiddels een groot onderdeel van Limburg Beveiliging.

De derde pijler van Limburg Beveiliging is Virtus. Met Virtus bedient Limburg Beveiliging de particuliere sector met onder andere objectbeveiliging, beveiliging in de zorg, begeleiding in het OV, winkelsurveillance, rouw- en uitvaart beveiliging en wederom nog veel meer.

Interesse in werken bij Limburg Beveiliging?

Limburg Beveiliging is een fijn bedrijf met vele mogelijkheden. Het werk is gevarieerd, fun en geen dag is echt hetzelfde. Ben jij ook pas begonnen aan de opleiding beveiliger, of wil je er mee starten? Of ben je al klaar met de opleiding en wil je een gevarieerde en uitdagende job? Check de vacatures op onze website, of neem contact op!