fbpx
Limburg Beveiliging | Altijd Paraat | Meer dan 25 jaar ervaring

Limburg Beveiliging is meer dan je misschien verwacht.

Bij beveiliging denken we vaak aan de portier in een kroeg, de nachtbewaker van een fabriek of de beveiliger van een ziekenhuis. Het beeld is; veel shifts op dezelfde locatie, en wellicht wat eentonig. Limburg Beveiliging laat zien dat het anders is. Om meer te weten te komen over Limburg Beveiliging en hoe het is om er beveiliger te zijn, hebben we Glenn, een begaande medewerker, geïnterviewd over zijn job.

Glenn werkt op veel verschillende locaties: bij de gevangenis, op evenementen, in winkels en zelfs in de verslavings- en gehandicaptenzorg. Hij werkt de ene keer ’s nachts als pandbeveiliger bij een zorginstelling en de andere keer is hij overdag aanwezig voor zijn cliënten.

Glenn, kun je ons een inkijkje geven in jouw gemiddelde werkdag?

Je weet nooit wat je kunt verwachten. Het is fijn als je op dezelfde plek komt, maar bij mij weet je nooit wat de dag je brengt. Dit houdt het spannend en er is hierdoor geen sleur. Wel moet ik zeggen: als je dit werk wil doen, dan moet je om leren gaan met verschillende soorten mensen, dat kan niet iedereen.

Hoe ben je in de beveiligingssector terecht gekomen?

Ik ben opgegroeid in de beveiligingssector en al vanaf mijn 17e jaar met plezier in de beveiliging gaan werken.

Ik werk nu 8 jaar bij Limburg Beveiliging. Ik ben begonnen als stagiair in de opleiding beveiliging bij een ander bedrijf. Ook ben ik aan de deur gaan staan in de horeca en heb ik gewerkt bij evenementen en winkels. Horeca deurwerk was meer een hobby.

Gaandeweg ben ik bij Limburg Beveiliging terecht gekomen. Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging,  stond bekend als iemand met ‘goede deuren’: je krijgt beter betaald, het is een hoger level en je hebt goede collega’s. Toen Limburg Beveiliging verder uitgroeide, kreeg ik een baan aangeboden waarbij ik ook in andere sectoren kon werken. Nu combineer ik deurwerk met ‘normale beveiliging’ en heb ik een vast contract. Ik kan altijd alle uren draaien die ik wil draaien.

“Je weet nooit wat je kunt verwachten. Het is fijn als je op dezelfde plek komt, maar bij mij weet je nooit wat de dag je brengt. Dit houdt het spannend en er is hierdoor geen sleur”

Wat maakt Limburg Beveiliging zo’n fijn bedrijf?

De collega’s waar ik mee werk, daar heb ik echt een hechte band mee. Je kunt elkaar echt vertrouwen. Soms maak je samen gekke dingen mee en die moet je samen oplossen. Zo wordt die band nog hechter. De meeste collega’s ken ik al jaren.

Ook is binnen Limburg Beveiliging iedereen gelijkwaardig, Paul is geen traditionele baas die ‘boven je wil staan’. Zolang je maar professioneel blijft en je je kunt aanpassen aan de verschillende situaties. Je voelt je vrij in een bedrijf met open omgang en bent zelfs soms een beetje ‘eigen baas’. Belangrijk is dat je normaal handelt, je aanpast aan verschillende situaties en laat zien dat je van eventuele fouten wilt leren.

Kortom, Limburg Beveiliging is een fijn bedrijf met vele mogelijkheden. Het werk is gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Wil je ook een mega gevarieerde en uitdagende job? Neem contact op!