fbpx

De evenementenbeveiliging van Limburg Beveiliging op Oude Bekenden

Limburg Beveiliging verzorgt al enkele jaren de evenementenbeveiliging op het Heerlense festival Oude Bekenden.

Hoe kwam het contact tussen het festival Oude Bekenden en Limburg Beveiliging tot stand

Toen Pim en het team van Oude Bekenden op zoek gingen naar een geschikte beveiligingspartner voor haar evenementen, hebben ze binnen hun netwerk gevraagd naar een betrouwbare partner die aan alle eisen van de organisatie kon voldoen. Verschillende contacten noemden Limburg Beveiliging als een uitstekende keuze. De aanbevelingen waren doorslaggevend en hebben geleid tot het begin van een vruchtbare samenwerking.

Een uitstekende samenwerking

 

Korte communicatielijnen vindt Pim zeer belangrijk.

“Tijdens onze evenementen hebben we altijd één vast aanspreekpunt bij Limburg Beveiliging, wat zorgt voor een vlotte en efficiënte samenwerking. We kunnen altijd rekenen op hun professionaliteit en de bereidheid om met ons mee te denken. Ondanks dat Limburg Beveiliging een groot bedrijf is, voelen ze aan als een hecht team en stralen ze een warm, en hecht gevoel uit. Dit heeft een positieve impact op zowel onze medewerkers als op het festivalpubliek.”

Een positieve festivalervaring voor de bezoekers van Oude Bekenden staat centraal. Limburg Beveiliging probeert hier op diverse manieren aan bij te dragen. Het team is altijd netjes en gastvrij naar het publiek. We zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en dragen bij aan een veilige en gastvrije sfeer. Daarnaast beschikken we over uitstekende crowdmanagementvaardigheden. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers van Oude Bekenden zich altijd welkom en veilig voelen tijdens het festival.

“De samenwerking met Limburg Beveiliging heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het succes van Oude Bekenden. Hoewel opstootjes zelden voorkomen op ons festival, is het geruststellend om te weten dat Limburg Beveiliging snel kan ingrijpen als er zich toch een situatie dreigt voor te doen. Ze hebben bewezen dat ze alert en proactief zijn, waardoor we met een gerust hart kunnen vertrouwen op hun beveiligingsdiensten. Daarnaast biedt Limburg Beveiliging ondersteuning bij de entree, waar ze soms bijspringen bij het scannen van tickets om de doorstroom te versnellen. Dit soort flexibiliteit en directe communicatie met ons als organisatie is van onschatbare waarde tijdens de hectiek van een festival.”

Wat de samenwerking tussen Oude Bekenden en Limburg Beveiliging extra bijzonder maakt, is dat we dezelfde waarden delen als het gaat om veiligheid en gastvrijheid. Het hechte gevoel dat Limburg Beveiliging uitstraalt, sluit naadloos aan bij de sfeer die Oude Bekenden wil creëren op het festival.

“Het goede nieuws is dat we van plan zijn om ook in de toekomst te blijven samenwerken met Limburg Beveiliging. We zijn buitengewoon tevreden over de geleverde diensten en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten op onze komende evenementen. Limburg Beveiliging speelt een onschatbare rol bij het waarborgen van de veiligheid en het succes van Oude Bekenden.”

 

Het belang van evenementenbeveiliging

Evenementen zijn momenten waarop grote groepen mensen tegelijk samenkomen. Dit kan natuurlijk in het slechtste geval voor onveilige situaties zorgen. Om de veiligheid van bezoekers, personeel en artiesten te garanderen, houden we graag een oogje in het zeil.

We vinden het belangrijk dat een festival goed beveiligd wordt. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole, controle op verboden voorwerpen zoals wapens of drugs, het ingrijpen bij calamiteiten en het verlenen van EHBO. Goed georganiseerde evenementenbeveiliging zorgt voor een veilig gevoel.

 

Over Limburg Beveiliging

Een kleine dertig jaar geleden begon Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging, als beveiliger. Hij richtte na een aantal jaar zijn eigen beveiligingsbedrijf Protectio op. Inmiddels werkt Protectio al jarenlang voor grote en kleine festivals, popconcerten, muziekevenementen, en nog veel meer.

Kort na de oprichting van Protectio ontstond er vraag naar brandwachten, bhv’ers en EHBO’ers. Met Infinity Services kon Paul ook voldoen aan deze vraag. De facilitaire tak van de beveiligingssector is inmiddels een groot onderdeel van Limburg Beveiliging.

De derde pijler van Limburg Beveiliging is Virtus. Met Virtus bedient Limburg Beveiliging de particuliere sector met onder andere objectbeveiliging, beveiliging in de zorg, begeleiding in het ov, winkelsurveillance, rouw- en uitvaartbeveiliging en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden naar de evenementenbeveiliging van Limburg Beveiliging? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.