fbpx

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als beveiliger?

Als beveiliger bij Limburg Beveiliging ben je hét boegbeeld van drie bekende merken: Protectio, Virtus en Infinity. De drie pijlers van het bedrijf zorgen ervoor dat onze beveiligers een afwisselende, leuke en interessante baan hebben in alle aspecten die de beveiligingssector rijk is.

De bedrijfsstructuur en de geschiedenis van Limburg Beveiliging

Een kleine dertig jaar geleden begon Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging, als beveiliger. Hij richtte na een aantal jaar zijn eigen beveiligingsbedrijf Protectio op. Protectio is vooral actief in de evenementenbeveiliging. Al jarenlang werkt Protectio voor grote en kleine festivals, popconcerten, muziekevenementen, en nog veel meer.

Naast evenementenbeveiliging valt ook horecabeveiling, beveiliging op beurzen en congressen en de beveiliging van bedrijfsfeesten onder de vleugels van Protectio.

Kort na de oprichting van Protectio ontstond er vraag naar brandwachten, BHV’ers en EHBO’ers. Met Infinity Services kon Paul ook voldoen aan deze vraag. De facilitaire tak van de beveiligingssector is inmiddels een groot onderdeel van Limburg Beveiliging.

De derde pijler van Limburg Beveiliging is Virtus. Met Virtus bedient Limburg Beveiliging de particuliere sector met onder andere objectbeveiliging, beveiliging in de zorg, begeleiding in het OV, winkelsurveillance, rouw- en uitvaart beveiliging en wederom nog veel meer.

Werken bij Limburg Beveiliging

Door de drie merken samen te voegen onder de noemer Limburg Beveiliging kan het uit de voeten met alle mogelijke beveiligingsvraagstukken én is iedere opdracht net even anders.
Het maakt Limburg Beveiliging een plezierige werkplek. Zo sta je de ene dag paraat bij een zorginstelling en de volgende op een groot popconcert. Op deze manier is het afwisselend, fun én blijft het uitdagend.

“Je weet nooit wat je kunt verwachten. Het is fijn als je op verschillende plekken komt en je weet nooit wat de dag je brengt. Het houdt het spannend en er is geen sleur.”

Interesse in werken bij Limburg Beveilging?

Kortom, Limburg Beveiliging is een fijn bedrijf met vele mogelijkheden. Het werk is gevarieerd, fun en geen dag is echt hetzelfde. Wil je ook een mega gevarieerde en uitdagende job? Check dan de vacatures op onze website, of neem contact op!